VI Congrés de Sobirania Tecnològica

Dissabte 2 de març de 2024
Hangar

El Grup Promotor del Congrés de Sobirania Tecnològica

El Grup Promotor per la Sobirania Tecnològica és qui organitza el Congrés de Sobirania Tecnològica. Volem que aquest grup sigui la llavor d’un espai estable per aglutinar i teixir alternatives en aquest àmbit.

Les reunions preparatòries del congrés es fan els dimarts al vespre (al voltant de les 20:00-20:30) per videoconferència. Si vols participar en les pròximes reunions envia un correu electrònic a: info@sobtec.cat.

Us animem a participar en l’organització del congrés, en la mesura que cadascú se senti més còmode: formant part del Grup Promotor, organitzant o proposant algun taller o xerrada, proposant talleristes o fent-nos arribar els vostres comentaris i propostes. El SobTec es finança a partir de donacions que es recullen durant la mateixa jornada.

Poc abans del congrés farem una crida per a totes aquelles persones que ens puguin ajudar el dia del congrés: hi haurà tota mena de tasques com ara (logístiques, muntar cadires, preparar sales, etc.), ajudar-nos a prendre apunts, ajudar amb la gravació audiovisual, etc. Segur que trobem alguna tasca per a tu!